Pileli Sineklik Tülü Nasıl Yapılır?

Pileli Sineklik Tülü Nasıl Yapılır?

Pileli sineklik piyasa bilinen adı ile üç tipe ayrılır: dikey katlanır, yatay katlanır ve çift katlanır çeşitlerde bilinmektedir. Sistemde kullanılan tül ilerki dönemlerde değiştirilebilir özelliklerde sisteme dahil edilebilmektedir. Pileli Sineklik Tülü Nasıl Yapılır? yazımızda ürün hakkında daha detaylı bilgilendirme yapmış olacağız. Konu hakkında veya diğer tüm soru görüş ve sineklik taleplerini için 0212 629 29 37 numaradan bize ulaşabilirsiniz.

Dikey pileli Smh sineklik, file sistemine yeni bir bakış açısı getiriyor. Tamamen sorunsuz çalışır ve farklı alternatif çözümler üretir. Bu sistemin diğer sinekliklerden farkı, çeşitli alüminyum, PVC, ahşap işleme ürünlerinde kullanılabilmesidir. 400 cm genişliğe ve 260 cm yüksekliğe kadar olan kapılara uygulanabilir. Kullanılan alanın görünümüne minimal etkisi olan ve alternatifi olmayan tek sistemdir. Bu cibinliğin tülü rüzgârlı havalarda çalışır ve kanaldan çıkmaz. Menteşeli kapıların bir eve açılıp onu daralttığı durumlarda kullanım için ideal bir sistemdir.

Pileli Sineklik Nedir?

Yatay pileli sinekliklerde çoğunlukla pencerenin estetik yapısını etkilemeyen 2,7×3 cm kutu şekli kullanılır. Aynı zamanda çok şık bir tasarıma sahiptir. Bu sineklikler çeşitli iklim koşullarına adapte edilebilir ve ürünü sökmeden kışın bile kullanılabilir. Yatay kıvrımlı sineklikler, herhangi bir dikkat dağıtıcı şeyden uzak durmak için kıvrımlı bir görünüme sahiptir. Balkon camlama sistemleri için mevcut tek sistem olarak kabul edilir ve gerektiğinde toplanabilir.

Bir başka sineklik türü, çift katlı sinekliktir. Öte yandan bu sineklikler, tül benzeri panjurları toplama işlevine sahiptir ve ihtiyaç duyulan yerlere yerleştirilebildiklerinden rahat kullanım sağlar. Bu özelliği ile stor perdelere alternatif olarak bilinmektedir. Bu sineklik, kapıları açıp kapatmak için kullanılabilen bir uzunluk profili olarak da rahatlıkla kullanılabilir.

Pileli Sineklik Nedir?

Pileli Sineklik Ne İşe Yarar?

Panjurlarda kapıların açılıp kapanmasında kullanılabilen boyuna profiller, mekanizma yaylarla geri çekildiği için ağırlık merkezinden tutulmalıdır. Bu şekilde korunmadığı takdirde profillerin dengesi bozulur ve kanal dışına çıkabilir. Aktif merkez yay sistemi de bulunduğundan aktif merkez ve sabit camlar görüntü kaybı olmadan açılır.

Pileli sinekliğin yapımı oldukça pratik olmakla birlikte bir uzman tarafından montajının yapılması tavsiye edilir. Malzeme çok olduğu ve 4 takoz olduğu için bu ürünlerin uygun şekilde sıkılması gerekir. Fileyi katlamak için gerekli tüm malzemelere sahip olduktan sonra elinizdeki vidaları iç yüzeyden dış yüzeye vidalamanız ve çıtaları dış yüzeyde bırakmanız gerekiyor. Kendiniz yaptığınızda maliyet net gazlı bez parası, vidalar, çıtalar ve boya olacaktır. Bunun dışında herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Firmamızdan pileli sineklik tülü hizmeti alabilirsiniz.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir